Emballasjetrender for mobiltelefoner og mobiltelefontilbehør

Emballasjetrender for mobiltelefoner og mobiltelefontilbehør

Med fremveksten av Internett-æraen har mobiltelefoner blitt en uunnværlig del av folks liv, og mange avledede bransjer har også blitt født i mobiltelefonindustrien.Den raske utskiftingen og salget av smarttelefoner har fått en annen relatert industri, mobiltelefontilbehørsindustrien, til å utvikle seg raskt.

Forbrukernes etterspørsel etter minnekort og batterier med høy kapasitet, samt smarttelefonutstyr som hodetelefoner.I tillegg til den høye matchingshastigheten av nødvendig tilbehør for mobiltelefoner som batterier, ladere, Bluetooth-headset, minnekort og kortlesere, mobile strømbanker, billadere og bilblåtanner også veldig populære.I følge dataene frigitt av tollvesenet, fra januar til november 2020, var importverdien av mitt lands mobiltelefontilbehørsindustri 5,088 milliarder amerikanske dollar, eksportverdien var 18,969 milliarder amerikanske dollar, og det totale import- og eksportvolumet og handelsoverskuddet var henholdsvis 24,059 milliarder amerikanske dollar og 13,881 milliarder amerikanske dollar.

WechatIMG2129Samtidig har etterspørselen etter emballasje av mobiltelefontilbehør også økt raskt.Mobiltelefontilbehørsindustrien er en tredimensjonal industri som integrerer design, teknologi og markedsføring.Pakkeboksen må matche fordelene ved produktet, og formidle produktets høye kvalitet til kunden gjennom emballasjemediet.

Mobiltelefontilbehørsselskaper designer emballasjen til mobiltelefontilbehør i henhold til plasseringen av produktene.

手机壳

Vi oppsummerer egenskapene til mobiltelefonen og mobilentelefontilbehøreske:

1. Hovedfargen på emballasjeboksen er utformet i henhold til kundepopulasjonen av mobiltelefontilbehør.For eksempel er emballasje for forretningsfolk vanligvis svart eller kul.Med bronzing og andre prosesser for å fremheve følelsen av luksus.Den yngre mengden er vanligvis designet med rike farger eller livlige farger som laserpapir.

2. Det finnes mange typer mobiltelefontilbehør, og høykvalitetsprodukter bruker vanligvis tykt grått kartongpapir for å forbedre teksturen til den generelle emballasjen.På grunn av viktigheten av miljøvern i det nåværende miljøet, blir bruken av plastemballasjematerialer i den totale produktemballasjen mindre og mindre, og materialet som brukes til å fikse datakabelen bruker ikke lenger den vanlige plastforingen i fortiden, men bruker papp fôr;Hovedkomponenten i tilbehørspakningen endres fra plastfilm til papirfilm;det er også en forsegling festet til ladeboksen, og den indre støtten til headsettet er foret med papp.

3. Emballasjen til alle mobiltelefoner og tilbehør tar veien til lett emballasje, og vekten på de fleste mobiltelefonfargebokser er omtrent 20 % lettere enn forrige generasjon.Basert på den totale produksjonen og salget av mobiltelefoner og tilbehør, kan denne miljøvernendringen redusere mye karbondioksidutslipp og plastforurensning hvert år.


Innleggstid: 21. april 2022