Hvordan fjerne avfallspapir effektivt etter stansing?

Hvordan fjerne avfallspapir effektivt etter stansing?

Mange kunder vil spørre hvordan vi fjerner returpapir.For lenge siden brukte vi manuell fjerning av returpapir, og etter denutstansetpapiret var pent stablet, det ble fjernet manuelt.

Med den raske utviklingen av vitenskap og teknologi har fabrikken vår suksessivt kjøpt inn maskiner for rengjøring av avfallspapir.I dag introduserer vi først den håndholdte stripperen for bølgepapir og store kartonger.

Den håndholdte stripperen ser veldig ut som en håndholdt motorsag.Den pneumatiske avfallsfjerningsmaskinen driver tannkjeden til å sirkulere med høy hastighet gjennom luftmotoren, og bruker tindene til å hekte ut avfallspapirkanten og fjerne den.

气动清废机

Den kan fjerne avfallskanten av papp, fin bølgepapp og vanligbølgepapiri trykkeribransjen.Tilgjengelig papirutvalg: 150g/-1000g/papp, enkelt/dobbelt pit-papir, dobbelt pit-laminert pit-papir.Den brukes til å fjerne avfallskanter av utstansede produkter, erstatte manuelt arbeid, redusere arbeidsintensiteten og forbedre arbeidseffektiviteten.

铰链

Maskinfunksjoner:

(1) Avfallsfjerningsmaskinen er et veldig effektivt utstyr for manuell avfallsfjerning.Det tar 3 timer for manuell avfallsfjerning, og maskinavfallsfjerningen kan fullføres på 10-30 minutter.Effektiviteten til fjerning av avfall økes med nesten 10 ganger, noe som forkorter leveringstiden betraktelig.

(2) Avfallsfjerningsmaskinen har en kompakt struktur, og dens vekt er lik vekten til en vanlig bærbar elektrisk kvern.Den er veldig praktisk å bruke og kan betjenes av mannlige og kvinnelige ansatte etter enkel opplæring.

(3) De bindende delene av produktet blir ikke skadet når avfallet fjernes, og produksjonseffektiviteten til den påfølgende prosessen forbedres (limeboks/automatisk emballasje).

(4) Strømkilden til avfallsfjerningsmaskinen bruker en pneumatisk motor, som ikke har problemet med lett skade på karbonbørster som vanlige bærbare elektriske kverner, og har god sikkerhet og lang levetid på utstyret.

(5) Tannkjeden til avfallsfjerningsmaskinen er laget av høyfast legert stål, som har blitt behandlet ved varmebehandling, med ekstremt høy hardhet, sterk slitestyrke, lang levetid og enkel utskifting.

(6) Reduser arbeidsrelaterte skader og repeterende operasjonsbevegelser.

清废阿姨


Innleggstid: 18. april 2022